Laser behandeling

Pigmentvlekken kunnen ook verwijderd worden met een laser. Om dit te laten doen moet je naar een gespecialiseerde arts.  Eerst krijg je een testbehandeling om te zien of de laser werkt en daarna volgen nog meer behandelingen. Verwijderen van pigment en ouderdomsvlekken met een laserbehandeling De laser schiet als het […] Lees verder»

Peeling behandeling Voor Je Pigmentvlekken?

Met een peeling behandeling wordt er door middel van een chemische behandeling die bovenste cellen uit de huid verwijderd. Wanneer de pigmentvlekken verwijderd worden met een peeling worden de vlekken er dus vanaf geschraapt met chemische middelen. Verwijderen van donkere vlekken met een peeling Een peeling om pigmentvlekken succesvol te […] Lees verder»

Ouderdomsvlekken Verwijderen met Fruit?

Je zou zelf de keuken in kunnen duiken om een citroen te gaan persen. Het sap smeer je over je handen heen en dit laat je goed intrekken. Ook kun je de citroen met een staafmixer te lijf gaan om er een mooie pulp van te maken. Dit smeer je […] Lees verder»

Wat zijn Pigmentvlekken en Wat Kun je Er Aan Doen?

Je huidskleur wordt bepaald vanwege pigment melanine wat wordt geproduceerd door speciale cellen (melanocyten) in de huid. Er bestaan meer dan 150 genen die de huidskleur rechtstreeks of zijdelings beinvloeden. Dus er is zeker niet veel dat je kunt doen om de natuurlijke verkleuring van de huid te beinvloeden. Wat […] Lees verder»