Disclaimer

Disclaimer

De werking van het product/dienst is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik.

Gebruikerservaringen

Deze website publiceert gebruikerservaringen (testimonials) met daarin de ervaringen van individuele gebruikers die Sterwitskin succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over Sterwitskin. Wij claimen niet dat deze gebruikerservaringen (testimonials) typische resultaten zijn welke onze consumenten in het algemeen behalen. Deze gebruikerservaringen (testimonials) zijn niet representatief voor alle gebruikers en geven alleen informatie over de ervaring van het individu. Ze weerspiegelen alleen ervaringen uit het leven van consumenten welke Sterwitskin hebben gebruikt. De resultaten uit de testimonials waren zelf ondervonden door de gebruiker van de testimonials en kunnen daardoor niet worden bevestigd. De feiten en omstandigheden van de eigen resultaten kunnen variëren van de aangelegenheden in welke de resultaten uit de testimonials zijn behaald.

Verantwoordelijkheid

Pigmentvlekkenverwijderen.org is niet verantwoordelijk voor de meningen die in de gebruikerservaringen (testimonials) geuit worden over Sterwitskin. De intentie en het doel van deze website is om consumenten en klanten te informeren over Sterwitskin. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten of weglatingen van informatie in de aangeleverde gebruikerservaringen (testimonials) van derden. Het is mogelijk dat u met een perfect gebruik van het programma niet de resultaten zult behalen die worden beschreven in de gebruikerservaringen (testimonials). Nogmaals; ze zijn bedoeld om een showcase te zijn voor de beste resultaten die gebruikers van Sterwitskin kunnen behalen, en moeten niet worden opgevat als de resultaten die een typische gebruiker behaalt.

Authenticiteit

Alle gebruikerservaringen op deze website zijn authentiek en accuraat. De gebruikerservaringen zijn alleen aangepast op spelling en grammatica. Ook zijn ze mogelijk ingekort of bewerkt voor grotere duidelijkheid, wanneer deze erg lang bleken te zijn. Ook kunnen er gegevens eruit zijn gehaald omdat deze niet relevant waren voor onze consumenten en klanten.

Niemand is betaald of op enige andere wijze bevoordeeld om hun gebruikerservaring te delen op deze website. Ze zijn uit vrije wil aangeleverd door individuen welke de producten hebben gebruikt. Ze hebben de eigen eerlijke mening aan ons aangeboden; deze testimonials zijn niet gewerft door ons. De aanbieders van de testimonials hebben op geen enkele manier rendement gehaald voor het aanleveren van de testimonials; niet op het moment van aanlevering en ook niet in de toekomst.