Ouderdomsvlekken Verwijderen op middelbare leeftijd

Ouderdomsvlekken verwijderen met een natuurlijke creme is heel goed mogelijk. Maar wat zijn ouderdomsvlekken nu eigenlijk? Je kent ze vast en zeker wel. Het zijn de donkere vlekjes die vooral bij mensen op middelbare leeftijd voorkomen. Deze pigmentvlekjes ontstaan vooral op plekken waarmee je veel in de zon komt, zoals je hand, rug en je gezicht. Ouderdomsvlekken worden ook wel zonnevlekken of levervlekken genoemd.

Ouderdomsvlekken Verwijderen met sterwitcreme

Post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) is een goedaardige rode tot bruine verkleuring van de huid. Het is de meest voorkomende vorm van abnormale donkerverkleuring van de huid.
 Bij een chemische peeling wordt de bovenste huidlaag met een chemisch schuurmiddel verwijderd. De huid herstelt zich na de peeling en ziet er dan frisser en jonger uit. Rimpels, oneffenheden, zonbeschadiging en acne-littekens verminderen
 Ouderdomsvlekken zijn kleine verkleurde plekjes (hyperpigmentatie) die in het gezicht, op de handen en op andere gebieden die veel aan de zon worden blootgesteld kunnen verschijnen. Ook is een aantal plaatselijk aan te brengen medische of huidverzorgingsproducten verkrijgbaar voor het verwijderen van ouderdomsvlekken. De meeste mensen vertrouwen op één of meer van de volgende hoofdbestanddelen voor het oplichten van de donkerder geworden huid, zodat deze weer met de normale huidskleur overeenkomt en/of om de melanineproductie te vertragen:
 Pigment is de bruine kleurstof die onze huid aanmaakt bij blootstelling aan de zon. Pigment is bedoeld om de schadelijke straling van de zon tegen te houden. Ook irritatie of hormonen kunnen ervoor zorgen dat er pigmentvlekken ontstaan.

Ouderdomsvlekken verwijderen op de huid.

Een goede creme op natuurlijke basis tegen ouderdomsvlekken is Sterwit creme. De creme is voor alle huidtypes geschikt en het verbetert de kwaliteit van de huid.
Wil je nu eindelijk eens af van die donkere ouderdomsvlekken in het gezicht of donkere vlekken op de huid? Klik dan snel hier..

Ouderdomsvlekken zijn bijna altijd goedaardig, behandeling gebeurt vooral omdat men het niet mooi vindt. Soms wordt een ouderdomsvlek kwaadaardig (huidkanker), in dat geval is behandeling noodzakelijk. De vlek is dan niet meer egaal van kleur, maar grillig gepigmenteerd. Ga naar de huisarts als een vlekje verandert van grootte of kleur of wanneer het klachten geeft.

Een overdosis aan UV-straling verhoogt de kans dat de cellen die pigment maken 'in de war raken' waardoor je ophopingen van pigment krijgt: donkere vlekken op je huid. Deze vlekken noemen we pigmentvlekken. Als je lang genoeg in de zon zit maakt de huid onder andere nog meer pigment aan, zodat je beter beschermd bent. Wat ook prettig is dat je er lekker bruin van word.

Wist je dat pigmentvlekken verschillende onderliggende oorzaken kunnen hebben? Naast huidbeschadiging door de zon kunnen ook acne en hormonale veranderingen pigmentvlekken veroorzaken.

Wat te Doen Tegen Ouderdomsvlekken?

Er zijn verschillende methodes maar de behandeling van ouderdomsvlekken begint altijd het eerst bij de bescherming van je huid tegen de inwerking van de zon. Je kunt ook gebruik maken van een goede ouderdomsvlekken creme die tevens je huid gezond houd.  Bruine ouderdomsvlekken verwijderen: Al vele mannen en vrouwen met ouderdomsvlekken en bruine vlekken hebben Sterwit Skin Creme gebruikt en ervaren daardoor nu een blijvend egale en lichte huid. Men is op natuurlijke wijze van hun ouderdomsvlekken afgekomen en hebben nu een gezonde huid.

huidbleken
Klik hier om naar de officiele site toe te gaan.