Peeling behandeling Voor Je Pigmentvlekken?

Met een peeling behandeling wordt er door middel van een chemische behandeling die bovenste cellen uit de huid verwijderd. Wanneer de pigmentvlekken verwijderd worden met een peeling worden de vlekken er dus vanaf geschraapt met chemische middelen.

Verwijderen van donkere vlekken met een peeling

Pigmentvlekken VerwijderenEen peeling om pigmentvlekken succesvol te verwijderen vraagt vaak om een proces wat meerdere keren herhaald moet worden. Om een peeling te kunnen laten uitvoeren moet je al een maand van te voren de zon vermijden en voor het slapen een soort crème aanbrengen die de huid verdunt.

Niet heel ideaal. Bovendien is een peeling vrij duur om te laten doen doordat je meerdere behandelingen nodig hebt.

huidbleken

De uv-straling van de zon beschadigt de huidcellen. Kort na blootstelling is dit zichtbaar doordat de huid letterlijk verbrandt en rood wordt.
 Ouderdomsvlekken, melasma, bruine vlekken zijn in principe hetzelfde en worden hyperpigmentatie genoemd, wat betekent dat er is teveel melanine in de huid
 Bij een chemische peeling wordt de bovenste huidlaag met een chemisch schuurmiddel verwijderd. De huid herstelt zich na de peeling en ziet er dan frisser en jonger uit. Rimpels, oneffenheden, zonbeschadiging en acne-littekens verminderen sterk